Det är fullt av klen och mög!

Jag vet inte om det var dom skumma ångorna från mina nya akrylfärger eller bara ett knasryck som fick mig att hälla ut en massa färg på en golvpapp och smeta runt med händerna som en treåring. Men roligt och lite befriande var det efter en lång dag med ett evigt, buttert stirrande på en uppspänd duk och längtat efter motivation och inspiration.

Fast jag tror nästan att händerna blev finare än själva golvpappen.

2012-10-26 @ 14:43:15 Permalink Vardagliga Bestyr Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två veckor i ateljén

Man hinner göra ganska mycket på två veckor, till exempel åka till Thailand i två veckor, virka en herrans massa mössor, samla på sig tio odiskade matlådor, jobba 80 timmar, städa 14 svenssonvillor, mura en ganska stor tegelvägg, irritera sig på ett hundratal idioter i trafiken eller måla väldigt mycket. Tyvärr har jag inte gjort något av detta förutom att samla på mig matlådor och irritera mig på idioter i trafiken. MEN jag har hunnit med att måla lite grann och kollat på tv-serier samt sovit väldigt mycket, vilket i alla fall är lite bättre än att stirra in i väggen dagarna i ända!

I alla fall, jag tänkte slänga upp lite bilder från de två veckor som gått i ateljén.

Plockade fram mina akvarellpennor och jobbade lite med i stället för blyertsen som totalvägrade, riktigt roligt! Jag valde faktiskt att inte lavera det jag hade gjort utan jag tyckte det fungerade bra som det var.

Danny Pudi i Community - Abed Nadir
Den absolut bästa seriekaraktären i en av de bästa serierna jag sett!

Konstskolefrukost

Ehe, jag är lat, jag orkade inte med kläder eller hår på denna, men själva meningen med teckningen var att testa att jobba med hud och alla hudtoner som finns i ett ansikte, så jag fick med det vesäntliga i alla fall ;)

Jag gav mig efter många om och men på olja igen, vilket jag efter sommaren har haft lite prestationsångest inför, men jag lyckades kladda i hop något som jag faktiskt är riktigt nöjd med till slut!

Jag är inte riktigt hundra på om den är klar än, men nära inpå i alla fall!

Det kan bli jävligt kladdigt i ateljen i bland..

 

 

 

Nu jävlar är det produktiva Mikaela som ska fram, jag skiter i om jag måste dra fram henne, hon ska fram!

hare gött!

2012-10-10 @ 11:48:00 Permalink Vardagliga Bestyr Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0